O H L Á Š K Y - 27. březen

29.03.2020 18:18

Vážení věřící,
rozhodnutím vlády ČR kvůli karanténě platí i nadále zákaz shromažďování
a tedy i konání bohoslužeb (s výjimkou pohřbů).  Tato omezení se vztahují také na zbývající část doby svatopostní a Svatý týden, Triduum a následně i také Velikonoce. Sledujte prosím dění na webových stránkách církevních i na našem farním.
V modlitbě můžeme být denně spojeni při polední modlitbě ´Anděl Páně´ (a též připojit Žalm 91 – Pod ochranou Nejvyššího) a večer ve 20 hod. v modlitbě Růžence (bolestný, možno přidat i „Korunku“; jen v neděli se modlíme slavný). 

Dnešní pastýřský list ob. Jana Vokála  - „Učme se milovat a objímat svůj kříž“ -naleznete zde: https://www.bihk.cz/aktuality/zpravy/5712-ucme-se-milovat-a-objimat-svuj-kriz%21.html

*LETNÍ  ČAS  začíná platit v noci ze soboty na neděli 29. března 2020.

*Poslední rozloučení  se +Stanislavem Popem se uskuteční na Novém Hrádku ve středu 1. dubna.  Pozůstalí si přejí obřad jen v úzkém kruhu rodinném. Respektujte laskavě jejich přání.

*Zpovídání před Velikonocemi – pátek 3. dubna odpoledne a sobota 4. dubna dopoledne -  předběžně, bude upřesněno.  Podnět ke svátosti smíření: https://www.bihk.cz/aktuality/zpravy/5699-jak-nyni-se-svatosti-smireni%3F.html

*Diecézní setkání mládeže – v sobotu 4. dubna 2020 v Hradci Králové – se neuskuteční.
Nebude 5. Nový MOTO Hrádek a zřejmě ani květnová farní pouť do Vambeřic.
O konání dalších plánovaných akcí bude rozhodováno průběžně podle vývoje situace.

Aktuální zpravodajství - odkazy:
www.bihk.cz
www.cirkev.cz
www.pastorace.cz

 

Zpět

Kontakt

Římskokatolická farnost sv. Petra a Pavla, apoštolů
Hradní 19
Nový Hrádek
549 22

+420 731 598 858