2. NEDĚLE POSTNÍ, 25. února

24.02.2018 23:25

*SVATOPETRSKÝ HALÉŘ  Sbírka  proběhne jako obvykle na poslední únorovou neděli – 25. února. Všechny prostředky takto získané budou použity k zmírnění nouze potřebných všude ve světě. O jejich rozdělení rozhodne papež František.

 

* NIKODÉMOVA NOC je adorace svátostného Pána v Nejsvětější Svátosti oltářní v usebraném tichu a temnotě. Více naleznete na vývěsce, farním webu a také https://www.nikodemovanoc.cz/                                                                              
Na Novém Hrádku se k tiché adoraci sejdeme ve čtvrtek 1. března od 19.00 hod.


* 2. březen je první pátek v měsíci. Příležitost ke svátosti smíření bude proto již od 17.15 hod.
Po mši svaté společná pobožnost Křížové cesty. Prosíme zájemce (dospělé - mládež - děti), aby se domluvili, kdo pobožnost připraví. Děkujeme za ochotu.

*3. neděle postní (4. března)   je první nedělí v měsíci. Na závěr mše sv. bude na Novém Hrádku adorace Nejsvětější Svátosti oltářní.

 

*STUDENTSKÝ VELEHRAD  –  celostátní setkání vysokoškoláků s mottem  Je to  na tobě - bude ve dnech 19. – 22. dubna 2018 (čtvrtek – neděle) na Velehradě. Podrobnosti na plakátu ve vývěsce a na internetových stránkách studentskyvelehrad.cz  (zde je možné se přihlásit).

 
*Svátost smíření - pokaždé přede mší sv.; po domluvě lze i jindy.
*ADORACE  PŘED  NEJSVĚTĚJŠÍ  SVÁTOSTÍ  OLTÁŘNÍ:
Nový Hrádek: první neděli v měsíci na závěr mše sv.; průběžně při Nikodémově noci.
*Modlitba Růžence společně 30 minut vždy přede mší svatou.

 

*PODĚKOVÁNÍ   patří všem našim farníkům, kteří nezištně a obětavě zastávají v našich farnostech a obcích různé práce a služby. Pán vám odplať!

⁎ ⁎ ⁎ ⁎ ⁎ ⁎ ⁎

 

Zpět

Kontakt

Římskokatolická farnost sv. Petra a Pavla, apoštolů
Hradní 19
Nový Hrádek
549 22

+420 731 598 858