26. LISTOPADU 2017, Slavnost JEŽÍŠE KRISTA KRÁLE

26.11.2017 14:52

*NEDĚLNÍ MŠE SV. V ROKOLI   Na první neděli v měsíci - 3. prosince – bude mše sv. také od 15.00 hod. v kapli Nejsvětější Trojice v domě sester.
*ADVENTNÍ KONCERT   Na první neděli adventní, 3. prosince 2017, se v kostele sv. apoštolů Petra a Pavla na Novém Hrádku uskuteční adventní koncert. Pásmo varhanních skladeb přednese pan Vladimír Jelínek z Prahy. Začátek v 16.15 hod.

*Sbírka na arcibiskupský seminář je vyhlášena na příští neděli, 3. prosince. Všem dárcům děkujeme za finanční podporu a modlitby, kterými bohoslovce
na jejich cestě ke kněžství provázejí.

*OBNOVA MARIÁNSKÉHO SLOUPU – interpelace občanů
Žádost o přezkoumání posledního rozhodnutí Zastupitelstva hlavního města Prahy podepsalo v našich farnostech celkem 109 věřících. Archy s podpisy již byly na příslušnou adresu odeslány.
Kéž přispějí i naše podpisy k tomu, aby se mariánský sloup na svém místě -
po 100 letech - znovu objevil!

*Svátost smíření - pokaždé přede mší sv.; po domluvě lze i jindy.
*ADORACE  PŘED  NEJSVĚTĚJŠÍ  SVÁTOSTÍ  OLTÁŘNÍ:
Nový Hrádek: každý první čtvrtek a první neděli v měsíci na závěr mše svaté.
Slavoňov: vždy první pátek v měsíci na závěr mše svaté.
*Modlitba Růžence společně 30 minut vždy přede mší svatou.

*POUŤ RODIČŮ, KTEŘÍ PŘIŠLI O DÍTĚ před, při nebo po porodu
Perinatární hospic Dítě v srdci, z.s., zve na tuto pouť všechny rodiče, kteří prošli ztrátou dítěte. Na úvod Křížová cesta v ambitech kláštera, na závěr mše sv. Více na letáku.
Koná se v sobotu 9. prosince 2017, 10 – 18 hod. na Hoře Matky Boží u Králík. *PODĚKOVÁNÍ  patří vám všem, kdo v naší farnosti nezištně pomáháte s různými pracemi a službami.

*PODĚKOVÁNÍ   patří všem farníkům, kteří nezištně a obětavě zastávají v našich farnostech různé práce a služby. Pán vám odplať!

⁎ ⁎ ⁎ ⁎ ⁎ ⁎ ⁎

Zpět

Kontakt

Římskokatolická farnost sv. Petra a Pavla, apoštolů
Hradní 19
Nový Hrádek
549 22

+420 731 598 858