28. SRPNA 2016

28.08.2016 12:54

*SBÍRKA NA OPRAVU STŘECHY  farního kostela svatých apoštolů Petra a Pavla na Novém Hrádku bude při mši sv. tuto neděli, 28. srpna. Na panelu vzadu u sloupu zájemci naleznou další informace a ukázku měděných šablon, které budou při opravě střechy použity. Všem dárcům děkujeme již teď za pochopení a štědrost!
*VÝUKA NÁBOŽENSTVÍ   Přihlášky pro výuku náboženství ve školním roce 2016/17 si rodiče dětí mohou vyzvednout v sakristii kostela na Novém Hrádku.
*DIECÉZNÍ STOLNÍ KALENDÁŘ  2017  objednávejte jen do této neděle, 28. srpna. Letošní téma:
Světec Jan Pavel II. v Hradci Králové aneb 20 let od návštěvy papeže.  Vydává a nabízí Biskupství královéhradecké, cena 59 Kč.
*ŽEHNÁNÍ  ŽÁKŮM, STUDENTŮM  A UČITELŮM  na začátku nového školního roku bude při mši sv. v neděli 4. září na Novém Hrádku.
*VÝSTAV NEJSVĚTĚJŠÍ SVÁTOSTI OLTÁŘNÍ  na Novém Hrádku bude od začátku září na závěr mše sv. vždy na první pátek v měsíci a v neděli.
POŘAD BOHOSLUŽEB – BOROVÁ A SNĚŽNÉ  Po tři první soboty a neděle v září bude mše sv. v kapli na Borové vždy v sobotu (od 18 hod.) a na Sněžném v neděli (zač. v 10.30 hod.). Děkujeme za pochopení.
*POUTNÍ SLAVNOST PANNY MARIE V ROKOLI  se koná v neděli 11. září 2016. Mše sv. začínají v 10.30 a v 15.00 hod.; další duchovní program. Více na letáku.
*AMORIS LAETITIA  Nakladatelství Paulínky vydalo v češtině exhortaci papeže Františka Amoris Laetitia („o lásce v rodině“). Zájemci o výtisk hlaste se v sakristii.

*Poděkování  patří všem, kdo v naší farnosti i obcích ochotně a nezištně pomáháte s rozličnými pracemi, úkoly a službami; v poslední době výmalba prostory a oprava části fasády na faře, instalatérské práce a posekání trávy na farním dvoře; za úklid kostela, květinové dary a výzdobu a také za pozdravy a pohledy z dovolené ☺.  

                                                            * * * * * * *

Zpět

Kontakt

Římskokatolická farnost sv. Petra a Pavla, apoštolů
Hradní 19
Nový Hrádek
549 22

+420 731 598 858